Wednesday, May 11, 2011

pass or failed ????

salam sume......

esok ade eom.....banyak giler notes yang aku still tak baca ni.....aku wat post ni pon sbb nak meluahkan kegusaran hatiku ini.....

amma...appa...camno ni.....agk2 eom kali ni aku akan failkah???

sebelom ni pernah la ada skali eom tu aku memang tak prepare giler even aku cuti seminggu......
sebab ape ???...sebab aku demam...tapi eom yang ni punye bukan sebab demam tapi sebab buzy tahap tak ingat dengan benda2 lain.....

tapi eom yang aku demam tu alhamdulillah la sebab lulus jgak....tapi kali ni camno ek...????

nak tau macam mana, nanti aku gitau bile result kuaar nanti.....

ok2.....dah2 nak study plop....sume doakan aku wat yang terbaik....fightooo ahhhh!!! kita BOLEH!!

hehehe.....gud luck 4 my dear friends......INSYAALLAH....kita akan lulus...^_^

13 comments:

  1. yo2..mugo2 lulus deh...

    x mo fail2 ni....

    ReplyDelete
  2. INSYAALLAH.....banyakkan berdoa.....

    moga2 lulus....

    ReplyDelete
  3. asma x pe...

    pandai+rajin+comel+baik+alim=cemerlang

    ReplyDelete
  4. acece ayob .
    kuat men angin asma ni .
    ai,de pape ke ni???
    haha

    ReplyDelete
  5. hahaha....teh ni...jangan wat gosip ok....

    hehehe....tq ayub...aku bese je....

    mg tu yang cemerlang...huhuhu

    ReplyDelete
  6. cepteh: haha....ok asma..kita main air plop..main jirus2...hehe

    asma: ceh...kata ktborg plop..mung tu teror...aku ni result ikan sardin cap ayam brand jah...

    ReplyDelete
  7. hahaha.....ayub ni....macam2....

    aku ajak main pasir je.......

    ke takut kena Ascaris limbricoides??

    hehehe.....anyway aku tak terror la.....result cap kucing jek..huhuhu

    ReplyDelete
  8. asma,tahniah~~da tukar background ye...ceh..ceh..da terer main blog nie

    ReplyDelete
  9. hahaha......pening kepala nak pilih bckground mn yg sesuai...hehehe

    ReplyDelete
  10. kenapa dah brubah kpd asal balik

    ko nyer template background ni asma...

    bukan dah lawa ke yg semalam nyer??

    ReplyDelete
  11. huhuhu....dop tau la ayub....

    rase nak menangis pon ade...susah payah aku edit tu.....

    dah la comment pon dah hilang gak...aku teramat tidak faham nape jdik gini...huhuhu

    ReplyDelete
  12. hehehe..

    dah ok dah..

    sabor ler..

    ReplyDelete
  13. ye la ...

    tapi abes masa aku terbuang nak setting balik...huhuhuhu.....

    ReplyDelete