Saturday, May 28, 2011

my second semester finished !! so...................

salam sume..............

macam yang korang tengok kat tajuk post aku hari ni aku dh abes semester yang kedua......

so...aku akan start CUTI....muakaka.....sukenya.....


tapi bile sbut pasal cuti ni aku agak terkilan la sebab sepanjang cuti ni aku takkan bukak blog kesayangan aku ni coz tenet tak de kat umah...

so tak leh la nak kacau member kesayangan lagi...huhuhu...sedihnya....korang jangan rindu aku ye.....




tapi yang pastinya aku akan rindu korang....huwaaaaa.....

time aku wat post ni my exam result still unknown and aku rase sangat cuak.....

pass atau fail or i need to do viva???...

oh no!!!!!!!!!! i just wanna pass my exam.....hopefully, all my classmate will pass it...INSYAALLAH.....

OK....tutup buku sal result...wat aku berdebar je...sympathetic dah rasenya ni....

berbalik kepada tujuan asal, aku juz nak membebel about a few things sebelom aku cuti ni...

hehehe..macam amanat terakhir je.......

skarang umor aku 19 ( ceh...tak ngaku tua tuuu) and aku akan masuk 20 bulan julai ni ( nak hadiah! hehehe )

hahaha.....20 tu.....tak caye rasanya dah masuk 20...rase cam budak2 agi....

tapi mase memang berlalu ngan pantas....tak sangka kan......

dalam mase setahun ni dah macam2 event dah kitaorang satu kelas lalui bersama.....

hari keluarga....



dinner....bukak pose...jadik junior yang mengada2...hahaha...gurau je...

huhuh...rase macam rapat sangat...rase macam kembar yang tak dapat dipisahkan....

SAYANG KORANG SEMUA.....MUAAAHHHH!!!!!!!!!!!!

next sem kitaorang akan dapat junior...so secara tak rasminya ( sebab tak de orang nak rasmikan) kitaorang akan jadik SENIOR....

woooo......jadik kakak n abang........hehehe....camne ek junior kitaorang nanti??....

harap kitaorang dapat get along ngan junior kitaorang nanti ....

k la....aku nak layan cter jap.....

ingat tau aku dah tak bukak blog sampai bukak sem baru....

so .....dont miss me ok....

k..pegi dulu...wassalam

3 comments:

  1. asma, xpe..body you maintain kecik~~kekeke

    ReplyDelete
  2. haha...semangat giler nk jadi senior...
    btw, congrats sbb tersenarai dlm 9 org yg xpernah fail exam throughout 1 year MBBS UniSZA...
    hope, kita hubungan sesama kita bertambah baik & dpat bina hubungan baik gak dgn adik2 kita....kecuali mujib, dgn rakan sebaya dia la....hohoho

    ReplyDelete
  3. azwa : kecik azwa??ye la tu...hehehe

    iman : thanx iman..sape ag yg 8 org tu...hehehe

    ReplyDelete