Wednesday, May 25, 2011

essay + osce + mcq = EOS

salam sume...............

well, lame btol aku tak update blog ni.....

exam la korang...so, aku malas la nak update sebab nanti lame plop aku spent masa nak wat post baru.....

ni pon aku curi2 masa coz esok ( aku tak sure la...tapi mmber ckp gitu ) kitaorang sekelas akan pergi kem kat Merang.....

tapi rasenye tak tido kat khemah...gambo hiasan semata2


 so, of course la esok tak sempat nak update blog.......lau update lpas kem rase cam lmbat sangat....

jadik dengan rasa neutralnye ( gumbira pon tak, sedih pon tak ) aku pon tercongok la kat depan laptop ni to create new post....

hmmmm...macam korang tengok kat atas tu mesti korang tertanye2 ape yang aku cuba nak sampaikan ni...hehehe

sebenarnya tak de pape yang penting pon cume juz nak review ape yang aku rasa sepanjang mase exam ni...

gumbirakah sebab dapat jawab.....??????
alalalala...comeynye dy senyum

atau meranakah sebab tak dapat jawab?????
sob3
hehehe.....lau korang nak tau dua2 pon salah....

sebab aku rase neutral...hehehe....

sebab aku ni nak kate dapat jawab...hmmm...rasenya tak...especially skln prof nordin mase essay and osce tdik skln ppd and prof nordin lagi sekali........

aku  memang goreng tak ingat dunia la skln ni............

 msti korang pkir "ala asma...soklan tu je ke".....??

eh....tolong skit ye.....skln yang aku sebut tu skln yang aku goreng sampai hangus dari atas sampai bawah...

soklan lain aku goreng gak...tapi tak hangit mana rasenya....lau nak makan boleh kot....yang aku rbus pon ade...celur pon ade...macam2 ade....especially mase osce tdik...hmmmmm
lau goreng kuar goreng pisang kan best..yum3
 agipon rase neutral tu penting mase exam coz lau kite sdih pon tak elok...rase gembira pon tak elok

rase neutral ni ibarat bersederhana dalam berperasaan...hahahaha...ceeewaah...

esok aku tak tau la mcq (multiple choicy questionnare...hehehe ) macam mana.....

banyak mana aku menembak soklan pon aku tak tau........

auww.....jangan tembak i...i tak kawen lagi..


so..aku kena siap2 la ngan peluru....nanti kan tak ckup camne nak menembak...huhuhu..

macam mana pon sebelom siapkan peluru tu study dlu.......usaha tu penting....

tak baik mengalah sebelom berjuang.....

so...aku pon nak study la plop....ciao....pegi dulu

wassalam....




6 comments:

  1. hahaha..aku ni lt byak x dpt jwb...

    at least mung brapa butir soklan jah...

    aku ni setandan kot....

    ReplyDelete
  2. butir soklan???

    hehehe....grau je....

    aku same je cam mg ayub...x lbih n x kurang...

    lau fail kita viva same2...bab kate supersalmon azwa viva satu batch...hahaha

    mintak dijauhkan ...ameen

    ReplyDelete
  3. hahaha...

    yer...kita sehidup semati asma..

    cehhh..[ayat blakang parang namanya tu]..

    hehehe...tp asma ngan azwa tu teror...

    ReplyDelete
  4. hahaha...

    memang bahaya ayt tu ayub....

    mengundang kontroversi....huhuhu...

    ala...kite sume sama je ayub....

    x de lainnye....ade 2 lobang hidung...2 mata...

    anyway....gud lark 4 last day tomorrow...

    smoga brjaya...aja2 fighting

    ReplyDelete
  5. ye2...dah2..p jwb sume latihan yg d bg...

    gud lak to u too..

    ReplyDelete
  6. orait dr cinta..........

    hehehe........

    ReplyDelete