Saturday, May 28, 2011

my second semester finished !! so...................

salam sume..............

macam yang korang tengok kat tajuk post aku hari ni aku dh abes semester yang kedua......

so...aku akan start CUTI....muakaka.....sukenya.....


tapi bile sbut pasal cuti ni aku agak terkilan la sebab sepanjang cuti ni aku takkan bukak blog kesayangan aku ni coz tenet tak de kat umah...

so tak leh la nak kacau member kesayangan lagi...huhuhu...sedihnya....korang jangan rindu aku ye.....




tapi yang pastinya aku akan rindu korang....huwaaaaa.....

time aku wat post ni my exam result still unknown and aku rase sangat cuak.....

pass atau fail or i need to do viva???...

oh no!!!!!!!!!! i just wanna pass my exam.....hopefully, all my classmate will pass it...INSYAALLAH.....

OK....tutup buku sal result...wat aku berdebar je...sympathetic dah rasenya ni....

berbalik kepada tujuan asal, aku juz nak membebel about a few things sebelom aku cuti ni...

hehehe..macam amanat terakhir je.......

skarang umor aku 19 ( ceh...tak ngaku tua tuuu) and aku akan masuk 20 bulan julai ni ( nak hadiah! hehehe )

hahaha.....20 tu.....tak caye rasanya dah masuk 20...rase cam budak2 agi....

tapi mase memang berlalu ngan pantas....tak sangka kan......

dalam mase setahun ni dah macam2 event dah kitaorang satu kelas lalui bersama.....

hari keluarga....



dinner....bukak pose...jadik junior yang mengada2...hahaha...gurau je...

huhuh...rase macam rapat sangat...rase macam kembar yang tak dapat dipisahkan....

SAYANG KORANG SEMUA.....MUAAAHHHH!!!!!!!!!!!!

next sem kitaorang akan dapat junior...so secara tak rasminya ( sebab tak de orang nak rasmikan) kitaorang akan jadik SENIOR....

woooo......jadik kakak n abang........hehehe....camne ek junior kitaorang nanti??....

harap kitaorang dapat get along ngan junior kitaorang nanti ....

k la....aku nak layan cter jap.....

ingat tau aku dah tak bukak blog sampai bukak sem baru....

so .....dont miss me ok....

k..pegi dulu...wassalam

Wednesday, May 25, 2011

essay + osce + mcq = EOS

salam sume...............

well, lame btol aku tak update blog ni.....

exam la korang...so, aku malas la nak update sebab nanti lame plop aku spent masa nak wat post baru.....

ni pon aku curi2 masa coz esok ( aku tak sure la...tapi mmber ckp gitu ) kitaorang sekelas akan pergi kem kat Merang.....

tapi rasenye tak tido kat khemah...gambo hiasan semata2


 so, of course la esok tak sempat nak update blog.......lau update lpas kem rase cam lmbat sangat....

jadik dengan rasa neutralnye ( gumbira pon tak, sedih pon tak ) aku pon tercongok la kat depan laptop ni to create new post....

hmmmm...macam korang tengok kat atas tu mesti korang tertanye2 ape yang aku cuba nak sampaikan ni...hehehe

sebenarnya tak de pape yang penting pon cume juz nak review ape yang aku rasa sepanjang mase exam ni...

gumbirakah sebab dapat jawab.....??????
alalalala...comeynye dy senyum

atau meranakah sebab tak dapat jawab?????
sob3
hehehe.....lau korang nak tau dua2 pon salah....

sebab aku rase neutral...hehehe....

sebab aku ni nak kate dapat jawab...hmmm...rasenya tak...especially skln prof nordin mase essay and osce tdik skln ppd and prof nordin lagi sekali........

aku  memang goreng tak ingat dunia la skln ni............

 msti korang pkir "ala asma...soklan tu je ke".....??

eh....tolong skit ye.....skln yang aku sebut tu skln yang aku goreng sampai hangus dari atas sampai bawah...

soklan lain aku goreng gak...tapi tak hangit mana rasenya....lau nak makan boleh kot....yang aku rbus pon ade...celur pon ade...macam2 ade....especially mase osce tdik...hmmmmm
lau goreng kuar goreng pisang kan best..yum3
 agipon rase neutral tu penting mase exam coz lau kite sdih pon tak elok...rase gembira pon tak elok

rase neutral ni ibarat bersederhana dalam berperasaan...hahahaha...ceeewaah...

esok aku tak tau la mcq (multiple choicy questionnare...hehehe ) macam mana.....

banyak mana aku menembak soklan pon aku tak tau........

auww.....jangan tembak i...i tak kawen lagi..


so..aku kena siap2 la ngan peluru....nanti kan tak ckup camne nak menembak...huhuhu..

macam mana pon sebelom siapkan peluru tu study dlu.......usaha tu penting....

tak baik mengalah sebelom berjuang.....

so...aku pon nak study la plop....ciao....pegi dulu

wassalam....




Wednesday, May 11, 2011

pass or failed ????

salam sume......

esok ade eom.....banyak giler notes yang aku still tak baca ni.....aku wat post ni pon sbb nak meluahkan kegusaran hatiku ini.....

amma...appa...camno ni.....agk2 eom kali ni aku akan failkah???

sebelom ni pernah la ada skali eom tu aku memang tak prepare giler even aku cuti seminggu......
sebab ape ???...sebab aku demam...tapi eom yang ni punye bukan sebab demam tapi sebab buzy tahap tak ingat dengan benda2 lain.....

tapi eom yang aku demam tu alhamdulillah la sebab lulus jgak....tapi kali ni camno ek...????

nak tau macam mana, nanti aku gitau bile result kuaar nanti.....

ok2.....dah2 nak study plop....sume doakan aku wat yang terbaik....fightooo ahhhh!!! kita BOLEH!!

hehehe.....gud luck 4 my dear friends......INSYAALLAH....kita akan lulus...^_^