Thursday, April 14, 2011

sooooo......buzyyyy.......

salam sume........
bertemu kembali bersama saya dr.asmachubby dalam ruangan sembang2....hehehe
k....agak lame gak aku tak update blog ni sebab buzy tahap tak ingat.....
sebab....module GIT ni amatla padat n menyebabkan aku selalu diserang abdominal pain......huhuhu
git=gastrointestinal tract
actually aku tak de pape pon yang menarik nak cter tapi ye la....takkan nak bior je post dalam blog aku tak brganti2 ( sume post dh basi daaa).....so aku update la skit blog ni....
sepanjang minggu ni tak de pape yang menarik selepas kem kebolehpasaran tu....
tapi malam ni, kitaorang,  dak2 MBBS first year UNISZA akan buat rehearseal (x tau eja btol tak...hentam je la labu) koir tuk dinner...
sebenarnya koir ni tak jadik sebelom ni coz tarikh nak wat dinner sebelom ni dalam range masa berkabung ( ibu tiri Agong meninggal )...so kitaorang expect tak ade la lagi koir ni...
tapi tengok2 ade plop dh eh...aku pon tak faham...sebabnya dinner tu dtunda pada time yg mana masa berkabung dah abes....macam2.....
tak tau la macam mana perfomance kitaorang malam ni....macam  orkestera kah? atau orkesterok kah?
kita tengok la malam ni...hehehe...
tapi mintak2 la macam orkestera la...tapi lebih baik dari orkestera lagi baguih..hehehe ( berangan tak ingat nih...)
orkestera.....
 urmmm...pe lagi nak cter eh???
ha...kan aritu ade lecture pasal gastroenteritis....ngan dr salwani....
pastu antara symptom2nye macam  bloody diarrhea, diarrhea bese punye n macam2 lagi la...
tapi yang bestnye bile part bloody diarrhea la...macam sambal ikan bilis... hahaha...kata dr sal...tapi seyes ...tak dapat dinafikan statement tu betol...kahkahkah......
cam sambal ikan bilis..hehe..berkata benarlah walaupon pahit..hehe
 yang diarrhea bese punye ade gak rupe cam air nasi....saya tekankan di sini air nasi ye kawan2..bukan nasi air...hehehe...
tengok....fikir..dan bayangkan..hahaha
 tapi cam sian la dak2 kelas ni coz cam kurang selera nk mamam nasi lemak kat kafe dah oleh sebab rupa sambal ikan bilis yang hampir sama cam bloody diarrhea...hahahha
sape yang still amat berselera tu survivor la...terbaik...haha (acah je ) heheh...
tapi kalau nak diiikotkan rasa lapor tu tak kesah dah...bloody diarrhea ke ape ke lantak la..hehehe
k...dah la tu aku mengarut mnde2 tak patot ni.....aku nak mamam plop...malam ni nak nyanyi depan orang dah.....testing lu...do re mi fa so la ti do...k2...sedap2...lulus...boleh masuk af ni....ekekeke
pepagi besok ade usrah...6t aku wat post baru sal usrah ek... n 4 my followers: azwa, mujib, ayob, aisyah, teh, amir, haikal n afiq..luv u all so much ..muaahhhhh.....sayang korang...hehehe...k2...chow dulu....wassalam..

p/s: tengok gymnast Jozef Wadecki dalam you tube...uihh....truly amazing..hehehe

16 comments:

  1. ceh....sore Dr.Cinta ni lg best....
    nak dgr x??? haha...byg dalam mimpi dah ler...
    kui2...tp part yg sambal ikan bilis n air nasi tu mmg x leh bla...geli geleman eden...

    ReplyDelete
  2. hahaha....
    sedap ke sore dr.cinta???
    tapi yang pasti sore dr.cinta sedap but kurang skit dari saya...hehehe
    owh,pasal sambal ikan bilis tu saya rase dr.cinta ni wat2 geli tapi sebenarnya lagi berselera bile makan nasik lemak...kuikuikui(grau je)

    ReplyDelete
  3. haha...banyaaaaaak la hang!
    sekeh pale kang...tapi x tau la
    kalo asma ni reti buat sambal nasi lemak
    Dr.Cinta ni berselera nak makan...
    (ragu2)..(n_n)

    ReplyDelete
  4. hahaha.....
    oooo...da pandai nak sekeh kepala orang...
    blajo dari sape nih??hehehe
    ala,nanti saya wat sambal nasi lemak dr.cinta tak ragu2 lagi dah..siap tambah lagi...hehehe

    ReplyDelete
  5. blajor dr mung r...
    asyik nok sekeh pale org sokmo...
    gatal tol tangan tu...
    kena kabor ke tok laki mung kekgi...
    lepas nikoh kena ikat tangan mung..
    kalu tidok nampok binjil sokmo la pale tok laki mung..macam shin chan...hahaha...

    ReplyDelete
  6. hahaha.....
    blajo dari saya ek????
    tak tau la plak...hehehe
    ala,takkan la nak sekeh laki sendiri plop....
    saya sekeh kat member jek...hehehee

    ReplyDelete
  7. as the one yg paksa korg wat nie...~~
    asma,kecik hati wan asma oyak gitu

    ReplyDelete
  8. asal plak wan tibe2 nak kecik ati plop???
    ni sup3rsalmon fatin ke???

    ReplyDelete
  9. kenapa mesti ayub yg comment dlu...huhuhu...
    saya nak jadi first commenter..huhu...
    ayub...cukup2 la tu....mung ni...
    nak kacau gewe owg tu nape...nanti ade yg belasah pulak...

    Mood: mengidam makan sambal ikan bilis bersama ikan bakar..haish..bile la nak blik lg ni..huhu

    p/s:kang ku kawinkan juga kome berdua ni...ish3...

    ReplyDelete
  10. weh haikal, nak kena sekeh kepala ngan aku ke???hehehe..
    ayub juz follower setia aku je tu...
    n aku nak tekankan kat sini aku bukan gewe spe2 ok...

    ko nak makan sambal ikan bilis ngan ikan bakar ke???6t aku buatkan ....hehehe

    ReplyDelete
  11. bpe kali ak nak TEKANkan kat KEYBOARD ak...ak x pernah kene sekeh lagi...huhuhu
    Wow...ayub...aka Dr cinta...dah la asma pn hang nak follow...ak xnak follow ka? (ditujukan khas buat Dr Cintan) hehe
    nak nak nak!!!! huhuhu....kalau ade RFC pn okay gak...nak ayam + wedges 2 set ek...hehehe
    thanx sahabtku... =)

    ReplyDelete
  12. ala...nanti aku sekeh la ko...
    tunggu mase jek..hehehe
    ish...lebih2 plop ko ni haikal..
    skit2 sudah...aku x mmpu nak bagi bnyk2 nih..hehe

    ReplyDelete
  13. yeker? dah la smlm mkn sorang2...huhu...mung x bagi skit pn kat ore ek...huhuhu..sian kat ore ni...kelaparan sudah...huhu

    ReplyDelete
  14. hahahaha...
    seyes aku x prasan ko tengok aku..
    sian ko..mesti telan ayak liur jek bile tengok aku makan coklat tu dengan gaya berselera tahap x ingat...hehehe
    anyway,ko ni terpengaruh ngan sape speaking kelantan nih??

    ReplyDelete
  15. dok aih...kawe sek perak...cek ade sedare kat kelantan,terngganu...n seantero malaysia..hehe
    xpelah..bukan rezeki ku....hehe...rezeki ko lah tu...hehehe

    ReplyDelete