Sunday, February 20, 2011

ari ni ade usrah............

ari ni ade usrah....terkejut kucing aku bile fifi datang bilik aku cakap usrah k.nor n k.azimah wat sekali..ingat ke k.nor (housement kt HSNZ) tu busy sebab skang ni dy kt bhgn paediatrik.tapi wateva la sebab yang penting usrah memang best................
lepas fifi datang inform, aku terus gi solat n bersiap.kitaorang jalan dari maidam sampai la rumah housement kt HSNZ tu.jalan tu jauh gak la untuk kaki aku ni berjalan.dah la time baru lepas kelas.tapi aku x kesah sangat sebab aku dah tido time gap petang tu...hehehehe
ni la bangunan HSNZ

 then,bile kitaorang sampai kt umah akak2 tu,seperti bese kitaorang sental makanan akak2 tu.buruk betol perangai.hahahaha......tapi bukan kitaorang yang mintak ok.akak 2 yang bagi......so pliz take a notice.....
lepas abes makanan kitaorang sental  n sume dak2 usrah dah sampai akak usrah pon ajak gi kedai bli makanan tuk dinner...(makan lagi..hehehe)....gi beli makanan kt masjid putih/terapung naik kereta akak usrah masing2.......yang bestnye k.nor belanja...hehehehe



masjid terapung/putih..cantik kan....

makanan 2 kitaorang bungkus je sebab kitaorang cadang nak makan kt tempat yang santai2 skit.sambil kitaorang tunggu makanan sempat lagi akak usrah wat sesi taaruf (perkenalan ) biarpon kitaorang masing2 dah kenal....muahaha
lepas makanan dah siap maghrib pon dah msuk.so.solat dulu ok baru boleh makan.......
kitaorang solat kt masjid terapung........lepas solat carik tempat nak makan......
carik punye carik last skali pantai batu burok jgak pilihan hati......


pantai batu burok...hehehe

makan kt c2, sambung sesi taaruf n balik.........skang kat bilik ......pening kepala n ngantok.....nasib baik dah mandi..tapi homework arab n study x bleh nak wat coz pening kepala... x pe2.esok SDL banyak ...
so wat esok pon boleh...hehehehe...malam esok cadang nak gi tengok chong wei maen...tapi x tau la jdik ke x......

No comments:

Post a Comment